Followers

Thursday, 24 April 2014

100 unit PC terpakai brand Acer untuk dijual.

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Disebabkan masa tak berapa mengizinkan, blog ni da macam terbiar je kan..tp nak buat mcm mana memang saya tak sempat nak update entry baru..maklumlah 23 jam kredit untuk student Engineering macam saya ni memang sibuk mengalahkan PM laaaa (hahahahaha)..mana tak nye, kalau hari-hari keje mengadap assignment yg bertimbun-timbun yg tak pernah habis tu cuba kira berapa jam je yg tinggal untuk tidur, makan, mandi, solat, and etcetera etcetera..ditambah pulak dgn jadual test yg bertindih-tindih..kalau diikutkan hati memang rasa nak quit dan cari keje je..senang cite..tapi sayang pulak rasanya sebab tak lama da nak grad..next year insyaallah..

Ok, saya tak nak membebel panjang..nanti orang bosan kan?? Sebenarnya ada kawan minta saya tolong jual kan Komputer (PC) second hand yang sebelum ni hanya digunakan untuk kerja-kerja office..condition memang ok..RAM dengan Hard Disc pun dah upgrade..harganya RM850, spec PC ada kat bawah..sila scroll dan baca sampai habis..cara penghantaran pulak, kalau sekitar Lembah Klang tu boleh hantar by hand dan siap pasangkan sekali, kalau tempat lain saya akan hantar guna Pos Laju tapi ada caj penghantaran la..kalau ada yg berminat boleh contact saya Qiya 0122668424. Tq


personal, computer, pc, acer, terpakai, shah alam, selangor, jengka, jerantut, temerloh, pahang, malaysia, subang jaya, kota kemuning

personal, computer, pc, acer, terpakai, shah alam, selangor, jengka, jerantut, temerloh, pahang, malaysia, subang jaya, kota kemuning

personal, computer, pc, acer, terpakai, shah alam, selangor, jengka, jerantut, temerloh, pahang, malaysia, subang jaya, kota kemuning


PERINCIAN SPESIFIKASI

JENAMA:ACER
MODEL:VERITON M480
BUATAN: TAIWAN

PROCESSOR: INTEL CORE 2 DUO(3.00GHZ/6MB CACHE/1333MHZ FSB)

MEMORI: 2 GB DDR 3(UPGRADABLE TO 8GB) SUPPORT DUAL CHANNEL MEMORY

CAKERA KERAS: 320GB SATA 2 HARD DRIVE

PERANTI OPTIK & FLOPPY DISK: DVD SUPERMULTIPLUS WRITER DRIVE WITH LABELFLASH & 1.44MB 3.5" FLOPPY DISK DRIVE

PAPAN KEKUNCI & TETIKUS: ACER USB KEYBOARD & USB OPTICAL MOUSE

PERANTI PAPARAN: ACER 18.5" WIDE TFT MONITOR WITH ADJUSTABLE STAND

KAD GRAFIK & AUDIO: ATI RADEON HD 4350 512MB DDR 2 WITH D-SUB/DVI/HDMI OUPUT
AUDIO: INTERGRATED HIGH DEFINITION AUDIO WITH 5.1 CHANNEL SURROUND SOUND

KOMUNIKASI: INTERGRATED 10/100/1000MBPS GIGABIT ETHERNET

PORT: STANDARD - 4 USB 2.0 PORTS,MULTI IN ONE CARD READER,HIGH DEFINITION HEADPHONE & MICROPHONE
REAR: 6 USB 2.0,PS/2 KEYBOARD PORT AND MOUSE PORT,1 EXTERNAL VGA MONITOR,3 AUDIO PORTS,ETHERNET (RJ-45) PORT,SERIAL PORT,DVI-D PORT

PRICE: RM 850.00

No comments:

Post a Comment