Followers

Friday, 18 October 2013

Pencarian 500 Volunteers untuk 8TV Shout Awards 2013

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia..


8TV, Shout, awards, 2013, volunteer, stadium, bukit, jalil, dana, belia, penang youths


Kepada pembaca blog saya ni, maaflah ye dah lama saya tak update blog ni..biasalah bila dah sibuk memang tak sempatlah nak cari latest info untuk kita sama-sama tambah knowledge..

Ok, saya straight to the point jela ye..Baru-baru ni kawan saya ada invite saya untuk jadi volunteer event 8TV Shout Awards 2013 yang akan berlansung pada 9hb November 2013 dan bertempat di Stadium Putra Bukit Jalil.

Untuk pengetahuan korang, sekarang ni pihak Youths Today  tengah cari siapa-siapa yang berminat nak jadi volunteer untuk event tu. So, kalau berminat sila lah daftar dulu sebagai member Youths Today ye. Klik je kat mana-mana link kat atas tu k.

Untuk event 8TV Shout Awards 2013 ni pihak Youths Today memerlukan seramai 500 volunteers untuk manage event tersebut. Antara kelebihan bila dah join community ni korang akan dapat jumpa ramai artis-artis ternama tanah air dan elaun RM15.00 akan diberi secara tunai.

So, apa tunggu lagi? sila layari www.youthstoday.com untuk maklumat lanjut.

Sekian, terima kasih..




No comments:

Post a Comment