Followers

Sunday, 8 September 2013

Simpan Duit Dalam Tabung Online..Apa tu? Jom, Check it out!!


Assalamualaikum dan selamat petang,

Lama dah rasanya saya tak update blog ni, maklumlah sibuk dengan persiapan untuk masuk semester baru. Ok, hari ni saya nak berkongsi sedikit info yang mungkin berguna untuk korang yang selalu online. Baru-baru ni pihak Nuffnang, Churp Churp, dan GroupM ada melancarkan survey atau kaji selidik berkaitan peranan media sosial terhadap kehidupan seharian kita..laman sosial macam Facebook dan Twitter tu la..

survey, nuffnang, churpchurp, GroupM, side, income, duit, online


Survey yang korang jawab ni akan di bayar RM1, tu lah yang saya maksudkan tabung online tu..daripada kita membazir masa online tak tentu pasal, ada faedahnya juga kalau kita ambil peluang jawab kaji selidik ni dan dapat la income skit kan... 

Untuk terus menjawab soalan kaji selidik ni sila la KLIK SINI.

Sekian, terima kasih.

**********************************************

Artikel lain yang berkaitan:-

Cara dapatkan duit sampingan daripada Internet



2 comments: