Followers

Sunday, 25 August 2013

Minat Bola? Dapatkan Jersi Bola Sepak Kegemaran Anda Sekarang!

jersi, bola, sepak, kelantan, malaysia, hotlink, merah, harga

Assalamualaikum..


Siapa penyokong team bola sepak Kelantan kat sini? mesti kenal dengan jersi ini kan.. macam mana, smart tak? mesti la smart kan..hok sek sek aleh denu mesti la comei..ore kelate kan comei comei belako..hehe..kalau member Kelantan dengar saya kecek kelate ni mesti diorang cakap, 'bunyi kelate alek siye (siam)..haha.. Kalau ada penyokong Kelantan atau pun yang berminat nak tambah jersi sebagai koleksi peribadi, sila klik SINI.. Terdapat banyak lagi pilihan jersi original ni dengan harga yang berpatutan.



Untuk penyokong pasukan bola sepak negeri lain, korang janganlah terasa hati plak sebab saya cakap orang Kelantan comel..penyokong negeri lain pun comel jugak, macam saya..hehe.. 



No comments:

Post a Comment